ضرورت ایجاد پل معلق در منطقه گردشگری آبشار کمردوغ شهرستان کهگیلویه

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت گردشگرپذیر بودن منطقه گردشگری آبشار کمر دوغ در بخش قلعه رئیسی شهرستان کهگیلویه، گفت: احداث پل معلق در این مکان گردشگری ضروری و از نیازهای مهم در جذب گردشگر است.

به گزارش میراث‌آریا، سید مجتبی امیرحسینی امروز ۲۲ آبانماه ۱۴۰۴در نشست شورای برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد در محل سالن دولت، اظهار کرد: اجرای این طرح با هدف ایجاد یک جاذبه شاخص گردشگری در جنوب استان، افزایش ماندگاری گردشگران، رونق اقتصادی جوامع محلی و توسعه زیرساخت‌های طبیعت‌گردی در دستور کار این اداره‌کل قرار گرفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد افزود:
پل معلق پیشنهادی با طراحی منطبق بر استانداردهای فنی و زیست‌محیطی، می‌تواند در کنار آبشار کمردوغ به یکی از نمادهای گردشگری جنوب کشور تبدیل شود و حلقه اتصال میان طرح‌های طبیعت‌گردی و گردشگری ماجراجویانه در منطقه باشد.

امیرحسینی تصریح کرد: در صورت تصویب نهایی در شورای برنامه‌ریزی و تأمین اعتبارات لازم از محل منابع ملی و استانی، عملیات مطالعات فنی و طراحی پل در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز خواهد شد.

او ادامه داد: اجرای چنین طرح‌هایی با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی و با مشارکت بخش خصوصی، گامی مؤثر در مسیر تحقق سیاست‌های دولت وفاق ملی و توسعه پایدار گردشگری در استان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404082201606
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha